Ezine.bg»Статии»Интимно»Признаците, че той е дърво в леглото

Признаците, че той е дърво в леглото

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
2 от 11 Снимки

2. Физическата активност се ограничава с разходка до хладилник


Колкото и да е мил и секси, ако е мързелив, няма как да очакваш да те смае с издръжливост, в която и да е поза;

Едно от най-големите притеснения при новата връзка е представянето в леглото. Някои дами се притесняват как ще се представят под завивките, но други са дори още по-стресирани от това дали той ще отговори на очакванията им. И често – остават повече от разочаровани.

Колкото и да сте влюбени, понякога е по-добре просто да спрете навреме. Ако не искате да се обречете на живот, посветен на това да го учите тепърва как стават нещата, ето какво ще ви покаже, че той ще се представи ужасно в леглото.

За щастие на дамите има няколко признака, които показват дали той е дърво в леглото. Дами, видите ли някой от тези знаци, най-добре си плюйте на петите, преди да се е стигнало до интимности. Така ще си спестите не само своето, но и унижението на човека, който просто не знае какво прави.

Един от признаците, колкото и странно да ви звучи, е липса на посока в живота. Ако той няма цел в живота и само си губи времето, то най-вероятно няма да се получат нещата в леглото. Такива мъже не могат да изпълняват и най-простите команди и желания за нещата и винаги прецакват нещата, дори привидно да се представят добре.

Разгледайте галерията горе и разберете кои са първите и ярки знаци, че сексът с него ще е повече от разочарование.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати