Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Полезни съвети за хармонична връзка

Полезни съвети за хармонична връзка

2 от 5 Снимки

2. Жертви и компромиси


Просто няма никакъв начин да накарате една връзка действително да работи, без да се налагате да жертвате или да се откажете от нещо. Ако само вие или само партньорът ви се лишава от любимите си неща и навици, връзката е обречена. Ако на вас се налага да се лишите от нещо, просто гледайте това да не са вашите ценности;

Нека си го признаем – взаимоотношенията са трудни понякога. Някои дори могат да кажат, че това е така постоянно. Семейният живот има своите възходи и падения, добри и лоши страни, плюсове и минуси. За да вървят нещата, трябва постоянно да се правят корекции и компромиси и от двете страни.

Няма вълшебна рецепта, която изведнъж ще направи вашата връзка хармонична. Но има няколко полезни съвета /разгледай галерията/, които значително ще ви улеснят да постигнете това.

Разбира се, понякога най-добрият съвет е да не приемате никакви съвети, а да действате според вашата представа за света. Все пак вижте някои от препоръките и решете сами за себе си дали ще ви помогнат да изградите (възродите) хармонията във взаимоотношенията с човека до вас.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати