Покажи ми своята кухня, да ти кажа каква жена си

Покажи ми своята кухня, да ти кажа каква жена си

Къщата, в която живеем, е отражение на нашата личност. Влизайки в нечий дом, на пръв поглед можете да определите какви са неговите обитатели.

Разбира се, заключенията могат да бъдат повърхностни, но понякога достатъчни, за да се направят правилните изводи. Също така стопанката на къщата може да бъде оценена само по вида на нейната кухня.

Домакинята

Кухня, която е чиста, спретната, а из нея се носи миризмата на прясно приготвена храна, означава, че жената прекарва в нея по-голямата част от времето си. Най-вероятно тя е домакиня или си стои вкъщи, за да отглежда и възпитава децата си. В тази кухня винаги ще ви посрещнат с нещо вкусно.

Покажи ми своята кухня, да ти кажа каква жена си

Бизнес дамата

В кухната на бизнес дамата ще видите всевъзможни технически средства, които са предназначени да й помогнат да се справи с гответено възможно най-бързо и лесно, без да губи твърде много от времето си.

Възможно е някои уреди дори все още да стоят в кутиите си, в които са купени, поради липсата на време да бъдат напълно разопаковани и поставени на местата им в кухнята.

Кухнята на бизнес дамата е чиста, но я няма специфичната топлина, тя е по-скоро студена и строга стая. Има голям бар с алкохолни напитки, в случай, че трябва в нея да се решават важни въпроси. Собственичката на тази кухня рядко готвя, така че хладилникът е пълен с полуфабрикати, а понякога дори е напълно празен.

Мързеливката

Из нейната кухня се носи неприятна миризма - или от развалена храта, или от загорели тенджери, или от неизмити чинии.

На пода можете да намерите всичко - трохи, обелки, люспи... Около котлоните не печката стоят мазни петна от прелялата от тенджерата супа. По хладилника се забелязват отпечатъци от ръцете на всички членове на семейството. А! Още нещо! В тази кухня нищо не е на мястото си и за да го откриете, ще ви е нужно време.

Творческата натура

Жените-творци понякога не обръщат внимание на безпорядъка, затова, попадайки в кухнята на такава дама, можете да се натъкнете на хаос. И колкото и безкраен да ви се стори той, жената с творческа натура може да ви изненада с чудесно вкусни и уникални ястия.

Рейтинг

3.2
Общо 16 гласували
5 3
4 3
3 5
2 4
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Гини
Гини
25.11.2013 21:13
А защо не покажи ми своята кухня, да ти кажа какъв мъж си?
4
0
работеща жена
работеща жена
24.11.2013 17:46
Дрън, дрън, обикновено сме смес от всички видове жени в различни моменти, но съм съгласна с другите коментари, че кухня не е идентично с жена - мъжете да не са гости в дома си...
5
1
Мъж
Мъж
02.07.2013 09:46
И аз задавам същия въпрос, само жените ли живеят в къщи с кухни?
2
1
иван
иван
30.01.2013 20:36
само жени ли влизат и ползват кухните?
2
0