Съвети за винаги подреден гардероб

подреждане на гардероб

Всеки от нас се е сблъсквал с нелеката задача да реди гардероба си. Подреденият гардероб е този, в който бързо и лесно можем да открием всичко, което ни е необходимо.

Безпорядъкът в гардероба е често срещано явление, което в повечето случаи се случва съвсем случайно. Оставяйки дрехите подредени, при следващото отваряне намираме купчинки от дрехи.

Това може да не се случва повече, ако следвате няколкото лесни съвета, които ще ви помогнат да поддържате гардероба си винаги е перфектен ред. Ето как:

За да подредите гардероба си, на първо време трябва извадите всичките си дрехи и аксесоари. Разгледайте добре всичко, с което разполагате и махнете излишното. Всичко, което не носите, трябва да бъде при дрехите, които са ви наистина нужни.

Съобразете се със сезона. Вещите, които не са подходящи за настоящия сезон, трябва да се приберат в кутии и да се сортират на високо. Може да използвате вакуумиращи пликове, които ще предпазят дрехите от набезите на молци и влага. Освен това те спестяват и много място.

гардероб

Заложете на повече закачалки. Дрехите ви биха изглеждали много по-подредени, ако са закачени на закачалки. По този начин те не се мачкат, а и винаги виждате с какво разполагате. Това ви гарантира, че ще носите различни дрехи по-често.

Разбира се, на закачалките не трябва да се поставят тежки дрехи и пуловери. Те трябва да се сгънат и да се приберат по рафтовете. Така ще спестите място, а дрехите ще изглеждат много по-подредени.

Гардеробът трябва да е добре осветен, за да може винаги да виждате какво се крие и в най-далечното ъгълче.

За да стане това възможно, инвестирайте в осветление и сложете малка сензорна лампа в него. Една толкова малка промяна ще промени цялостното ви виждане за дрехите ви.

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари