Унгарци избират Мис Пластична операция

Унгарци избират Мис Пластична операция

Крайно време беше! Във века на пластичните операция тунингованите жени ще излъчат най-красивата.

Тя обаче със сигурност ще е унгарка, след като в страната първи се сетиха да организират конкурс Мис Пластична операция.

И докато в обикновените конкурси за красота задължителни са ръстът и мерките на талията, ханша и бюстът, в пластичния конкурс условието е участничките да имат силиконови гърди, липосукция и ботокс.

Всички претендентки за титлата трябва да предоставят документи, които удостоверяват посещенията им при пластичните хирурзи.

Има и възрастова граница - дамите трябва да са между 18 и 30 години.

Всъщност идеята за конкурса е на пластичните хирурзи в Унгария. Целта им е да я популяризират сред местните жени, сред които операциите за разкрасяване не са толкова предпочитани, както по света.

Унгарци избират Мис Пластична операция

Конкурсът ще бъде журиран от най-добрите хирурзи в Унгария. В момента тече записването, а финалът ще бъде на 9 октомври. Мис Пластична операция ще получи апартамент в центъра на Будапеща. Втората в крайното класиране ще кара луксозен автомобил, а бронзовата медалистка ще получи езкотична екскурзия.

В бившата соцрепублика пластичната хирургия не е никак популярна. Местната култура пропагандира, че девойките трябва да се гордеят с даденостите си по рождение.

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

3
Общо 4 гласували
5 1
4 0
3 2
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
www.yorkers.org пластична операция
17.09.2014 06:14
В България по клубовете е пълно с мис пластични операции.
0
0

Водещи от категорията

Другите търсят

Подобни Статии

От другите сайтове

Свързани Рецепти

В текущата статия виждате Унгарци избират Мис Пластична операция. Ако имате критика или считате че написаната информация не отговоря на темата Унгарци избират Мис Пластична операция, бихте могли да се обърнете към нас от линка за контакти. Пишете ни и ако бихте искали да публикуваме още информация на тема Унгарци избират Мис Пластична операция.