Съвместими ли сте с партньора според нумерологията

Любов

Според нумерологията денят на раждане на двама души може да покаже колко са съвместими в любовен план. В таблица, изработена от нумеролози, може да проверите какъв е индексът ви на съвместимост с половинката.

В червено са оцветени датите на раждане за жените, а в синьо – за мъжете. Двете дати на раждане трябва да се пресичат в едно число, което показва индексa ви на съвместимост. След това трябва да прочетете какво означава за вашата връзка този индекс.

Съвместимост

Индекс 1 – Бъдете по-искрени един с друг

Вашата връзка се нуждае от повече откровени разговори, за да запазите любовта помежду си. Ако таите емоциите в себе си и си премълчавате, когато сте наранени, гневът ви ще избухне в най-неподходящия момент и жестокият пристъп на ярост може да стане причина за вашата раздяла. Ако искреността стане част от вашата връзка, с лекота ще решите другите си проблеми.

Индекс 2 – Перфектна двойка

Според нумерологията с вашия партньор сте напълно съвместими във всякакъв план. Съветът към вас е само преди да сключите брак да се погрижите за материалната си стабилност като дом и пари. Ако се ожените преди да си осигурите тази стабилност, е възможно дребните битови проблеми да провокират скандали.

Индекс 3 – Вашата съвместимост е само сексуална

Сексуалното привличане между вас е много силно, но сте оставили интимните отношения да доминират във връзката ви. Ако искате да продължите отношенията си, трябва да положите повече усилия, за да опознаете другия. Бъдете съпричастни към неговите мечти и цели и не оставяйте връзката ви да протича само в леглото.

Индекс 4 – Вие сте повече приятели, отколкото сексуални партньори

Нумерология

Вие сте близки приятели с вашата половинка, но страстта и тръпката от секса липсват във вашата връзка. Съюзът ви е здрав и можете да споделите всичко на вашия партньор, както и да разчитате на него, ако имате проблем, но за да останете заедно, трябва да разнообразите интимните си контакти. В противен случай изневярата е неизбежна.

Индекс 5 – Връзката ви изисква повече компромиси

С партньора ви сте прекалено нарцистични и инатливи, като сте убедени, че вие винаги сте прави, а другият греши. За да останете заедно, трябва да правите повече компромиси и да се опитвате да разберете другия, а не да мерите правотата и гордостта си в постоянни спорове. Не позволявайте на егото си да диктува правилата във връзката ви.

Индекс 6 – Не допускайте вмешателства във връзката ви

Вие сте напълно съвместими с партньора си, като нито паричните проблеми, нито битовизмите могат да разрушат любовта ви. Единственото, с което трябва да внимавате, са хората около вас. Не допускайте трети лица да дават ход на отношенията ви с половинката. Не се доверявайте на слухове или клюки, които засягат връзката ви.

Индекс 7 – Прекалено сте дребнави

Скандал

По всяка вероятност вашата връзка ще се окаже неуспешна, защото и двамата с партньора ви сте прекалено дребнави и оставяте детайлите да завладеят ежедневието ви. Ако искате да запазите връзката си, съветът към вас е да бъдете по-спокойни, когато става въпрос за незначителни неща.

Индекс 8 – И двамата искате да доминирате

Вашата връзка е пълна с бурни скандали, защото и двамата искате да доминирате в отношенията и се опитвате да се наложите над другия. Когато обаче имате общ враг или препятствие пред себе си, ставате железен екип. Съветът към вас е да си разделите отговорностите, за да има хармония. Например единият да организира почивката, а другият – ремонт вкъщи.

Индекс 9 – Първата ви връзка ще е неуспешна

Според нумерологията първата ви връзка няма да бъде сериозна, но е възможно съдбата да ви даде втори шанс след години, когато сте по-зрели и улегнали. Тогава нещата може да се получат. Наслаждавайте си на моментите с партньора и не правете сериозни стъпки.

Рейтинг

4.3
Общо 7 гласували
5 2
4 5
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари