Каква е връзката с жена Водолей?

Среща

Ако вече имате връзка с жена Водолей, бъдете сигурни, че тя ви цени изключително много, щом ви е допуснала в живота си. И това ще бъде така, до момента, в който не ѝ станете скучен. Това е ключът към щастието в отношенията ви – на нея винаги трябва да ѝ е интересно.

Второто важно условие е да не ограничавате личната ѝ свобода. Иначе нея не я вълнуват нито парите ви, нито миналото ви, нито как ви възприемат другите. Тя ще ви приеме такъв, какъвто сте. И, ако ѝ изнася, ще бъде с вас, ако не – ще си тръгне и ще ви остави да си живеете живота.

Тази обаятелна и привлекателна жена е толкова забавна, че може да покори всеки мъж, без да прибягва към игрички и женски хитрости.

За нея не съществуват роли, тя играе самата себе си. Както и да ви изглежда, не е хладна и безчувствена, а общителна и дружелюбна жена с романтична нагласа към света. Любовта за нея е идея, а не страст.

В действителност се страхува от емоции, които могат да й донесат притеснения и да я удавят в стихията си. Тя е над тези неща и е способна да се отнася към живота си много рационално.

Водолей

Понякога жените Водолей са странни, но в повечето случаи са идеалният партньор и приятел, защото са търпеливи, не са докачливи и в никакъв случай не може да ги наречете ревниви или безразсъдни.

Когато създавате емоционална връзка с жена от тази зодия, тя по-скоро ще се опита да я скрие, вместо да я покаже пред света. Водолеите се нуждаят от убедителен стимул, когато предприемат крачка в любовния живот, но съвместният живот за тях не е сред мотивиращите ги поводи.

Ако в нейно лице търсите страстна партньорка, сбъркали сте адреса. Физическата любов за други може да е най-приятното нещо, но тя може и с нея, и без нея. Ще откликне със силно и дълбоко чувство на интимностите, но няма нищо против и по-продължителните платонични отношения.

Защото може би изпитва страх да не би желанието към един човек да ограничи по някакъв начин свободата на духа й, да наруши верността й към нейната единствена истинска любов - волността.

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Паула
Паула
06.07.2015 20:38
Аз съм водолей и написаното е абсолютно вярно
3
0

Свързани рецепти