Каква е връзката с жена Скорпион?

Любов

Ако ви трябва урок как да съблазните един мъж, можете да се обърнете за съвет към жена от зодия Скорпион. Тя е изключително сексуална и само един напълно безразличен към секса мъж няма да откликне на сигналите, които изпраща.

И не е нужно да говори с думи, нито да се напъва да флиртува, да привлича внимание с някакви специални средства. Тя просто привлича мъжкото внимание и това си е.

Очаквайте от дама с тази зодия да има секси излъчване, да бъде страстна, съблазнителна и емоционална, но в същото време да остане като загадка за вас. Понякога истинските чувства и намерения на жената Скорпион остават дълбоко скрити. Въпреки това тя обича с голяма преданост и още по-голяма страст.

Мъжът, който приеме, че момичето му Скорпион е понякога груба, но не и злобна, отмъстителна, но само когато е обидена жестоко, властна, но в стремежа си да обича и закриля, ще разбере, че е истински късметлия, че я има.

Така че, ако искате емоции, интересни преживявания, нови гледни точки за живота, предизвикателства и вдъхновение, то най-добре си намерете жена Скорпион.

Зодия Скорпион

Дамите, родени под този воден знак, се отнасят сериозно към любовта, но това не значи, че могат да се подчиняват на мъжа до себе си. Това е почти невъзможен вариант и всеки мъж, който иска да задържи жената Скорпион, трябва да помни, че тя прави каквото си иска.

Може да е много нежна и мила, отстъпчива, по майчински грижовна към любимия, страстна любовница – но само ако иска. Безкомпромисна е в решенията си, когато прецени, че това не е нейният човек и нищо не е в състояние да промени това. Надарена е с остър ум и великолепна интуиция, а това й помага бързо да прозира същността на околните.

Дамите с тази зодия имат изключителна сексуална сила, високо либидо и обичат както да получават удоволствие, така и да доставят такова.

Трябва да кажем, че тази жена може да се превърне и в „ледена кралица” в леглото, ако бъде обидена, преди сексът да започне, а никак не е трудно тя да се обиди.

И колкото и да е странно, тя пренебрегва секса в името на гордостта си. В такъв момент е по-добре да не бъде увещавана, молена, заплашвана. Нищо няма се да промени.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари