Как да го накарате да ви предложи брак според зодията?

Брак

На вниманието на всички дами, които искат тактично да подтикнат половинката си към бленуваното предложение за брак - тук ще откриете подходящите методи, и то само според зодията му. Ето как да го накарате да ви предложи според зодията:

Овен

Ако искате този мъж да ви поиска ръката, изненадите трябва да са част от вашето ежедневие. Сърцето им може да бъде спечелено само от спонтанна, непредсказуема и различна жена. Това, което може да го откаже от подобни намерения, е ревността. Овенът обича да го ласкаят и да не му досаждат. Ако съумеете да не навлизате в личното му пространство и същевременно му осигурявате нужното разнообразие, то неминуемо скоро ще носите на ръката си годежен пръстен.

Телец

Тези мъже са здраво стъпили на земята и търсят в партньорката си спокойствие, уравновесеност и комфорт. Всякакви индикации за лъжа, неуравновесеност и особено скандали ще го отблъснат от идеята за брак. Само честна и силна жена може да бъде удостоена с предложение за брак от Телеца.

Близнаци

Дайте му свобода и той сам ще дотича при вас с годежния пръстен. Заблудите, ограниченията и ревността могат да го отблъснат надалеч. Най-важно за него е дамата до него да го изслушва и да му бъде освен партньор още най-добър приятел и съветник.

Рак

Мъжете Раци са почитатели на недостижимото, така че в началото може да му се дърпате повече от обикновено. Деликатността, вниманието, нежността – това са качествата, с които може да го обезоръжите и да го накарате да ви направи завинаги негова.

Лъв

Връзката на Лъва се гради на взаимно възхищение. Жената до него винаги се отличава от останалите. За да получи тя предложение обаче, трябва да го накара, да я боготвори. Тя трябва да прави същото за него.

Сватба

Дева

Доста раними, те се нуждаят от мила, спокойна и търпелива жена. Тя трябва да е организирана и за двамата. Ако притежавате всички тези качества, ще е нужно още и да го накарате да се почувства единствен, за да обмисли предложението за брак.

Везни

Тези мъже са почитатели на красивите и сексапилни жени. Ако не се поддържате в перфектен вид, надали изобщо ще ви обърне внимание. Дори да се ожените, постоянно трябва да поддържате интереса му, иначе ще го загубите.

Скорпион

Мъжът Скорпион най-трудно склоняват да предложат брак. Ако все пак сте се заели с тази нелека задача, единственият вариант е винаги да поставяте неговите интереси и желания на първо място.

Стрелец

Въпреки че се влюбва лесно, ако го натоварвате с проблемите си, той бързо ще загуби интерес. Само жената, която постоянно му осигурява нови усещания и емоции, ще бъде удостоена с предложение за дълготрайни отношения.

Козирог

Смирена и интелигентна е жената, на която Козирогът ще предложи брак. Тя не трябва да натяква постиженията си, трябва да е скромна и нежна, но в същото време – упорита.

Водолей

Най-голямо впечатление на тези мъже правят независимите жени, които успяват да се справят сами. Най-цененото от тях качество е добротата. Ако сте честни и търпеливи, все някога ще получете бленуваното предложение. Притиснете ли го обаче, рискувате да го загубите.

Риби

Практичните и индивидуални жени вълнуват мъжа Риба. Напълно непонятни са му агресията и напрежението. Ако се научите да го боготворите и да го обгрижвате с нежност и внимание, то той задължително ще пожелае да ви направи негова жена.

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари