Любовен хороскоп

Ето какви любовни трепети ви носят Звездите днес - 11 октомври

Звездите днес ви вещаят един приятен и ползотворен ден. Луната е във Водолей и образува хармоничен аспект със Слънцето. Това е един от най-благоприятните възможни аспекти, които носят блаженство, щастие и хармония в отношенията. Периодът е благоприятен във всяко едно отношение, включително и в интимен план. Положението на звездите ви прави особено романтични, а всяка трудност е преодолима.

Овен – Посветете деня си на хармонизиране на отношенията в дома. Много добра идея е организирането на семейна вечер. Отношенията с противоположния пол са успешни. Лоша шега обаче може да ви донесе нестабилното психическо състояние и физическото отслабване. Това важи както на интимно, така и на емоционално ниво. Романтичната среща ще мине добре, но се въздържайте от продължение на вечерта.

Телец – Планетите сключват пакостлив ъгъл, който носи труден период в отношенията със семейството и любимия човек. Конфликтите и скандалите не се изключени. Предстоят ви тежко разочарование и раздяла. Опитайте се да прекарате деня си сами.

Близнаци – В семейните и близки отношения ситуацията се нормализира, както и способността ви да действате. Приятелството и добротата ще ви донесат траен успех. Това ще улесни хармонизирането дори на най-трудните взаимоотношения. Срещите със стари приятели, семейните вечери, романтичните изживявания и интимните връзки са успешни. Денят ви ще е изпълнен с радост и удоволствие. Ще получите страхотни подаръци.

Зодия Рак

Рак – Периодът е неблагоприятен за справяне с проблемите с партньора, семейството и децата. Опитвате се да убедите половинката си в правотата на възгледите си. Това само ще засили настойчивостта му да отстоява своето мнение и виждания. Всичко това ще се отрази негативно на отношенията ви.

Лъв – Любимият ви днес ще ви сюрпризира с новина, която ще промени живота ви, ако не завинаги, то през оставащите седмици със сигурност. Той най-вероятно не е наясно с важността на информацията, която ви е предал, и ще остане изненадан от острата ви и крайна реакция. Опитайте се да смекчите поведението си, защото вината си е само ваша.

Дева – Отношенията със семейството и противоположния пол ще претърпят сериозни трудности. Всеки един конфликт е важен и изисква незабавно разрешаване. За да го направите обаче се постарайте да не сте агресивни и да не обиждате партньора си. Споровете, скандалите и дрязгите между членовете на семейството и разделянето на близките са напълно възможни. Може да има сериозни разочарования и отчаяние.

Везни – Днес сте изключително активни в изказването на мнението и изразяването на интересите си. Енергията ви обаче ще има смесено въздействие върху вашето семейство и в любовта въобще. Участието в спортните и развлекателни дейности с членовете на семейството и обичаните от вас хора ще помогне за колективното ви развитие. Всичко това ще доведе до разкриване на нови аспекти на връзката ви.

Скорпион – Помислете си за нещата, които не сте направили досега и започнете да ги правите, и то спешно. Седнете на спокойствие с партньора и допълнете списъка с общи удоволствия, които може да си доставите през следващите две-три седмици. За да успеете да се измъкнете, трябва да положите усилия още днес.

Стрелец – Днес чистосърдечно искате да направите нещо за партньора си. Възможно е обаче да направите коментар, който да цели да го изпрати в правия път, но и да го обиди. Сега не е времето да обяснявате мотивите си. Малко вероятно е да ви послуша – гласът ви няма да се възприема адекватно.

Козирог – Контактите със семейството и любимия човек само ще ви отдалечат от тях. Раздразнителни сте и това е заразно. Избягвайте всяко съвместно действие. Ако правите планове, то нека те включват ваканции в бъдещето.

Водолей – Денят носи любовни приключения. Активното ви отношение спрямо противоположния пол се повишава. Най-добре днес е да останете със семейството си. Семейна вечеря или интимна вечер – това ще ви донесе прилив на емоционална енергия, благодарение на която ще усетите топлина и уют. Постарайте се да не преувеличавате емоциите от общуването с противоположния пол.

Зодия Риби

Риби – Денят е перфектен за любов и секс запознанства. Преди да предприемете нещо, се уверете в привличането към точно определен обект. Ще имате желание да командвате в семейството. Помислете обаче как това ще се отрази на връзката ви.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати