Какви любовни вълнения ни пращат Звездите днес - 20 октомври?

Какви любовни вълнения ни пращат Звездите днес - 20 октомври?

Денят носи доста негативен аспект. Луната е в Близнаци, което ви лишава от концентрация. Партньорите просто няма да се разбират помежду си. Избягвайте конфликтите. Ако допуснете да влезете в конфронтация с член от семейството, рискувате да натоварите нервната си система. Това пряко ще се отрази на здравето ви.

Овен – Използвайте деня, за да хармонизирате отношенията с половинката и семейството. Обърнете внимание на децата. Пред някои от вас на дневен ред е любовно приключение. Внимавайте за здравето си. Склонни сте към предателство, но не злонамерено. Привличат ви леките удоволствия.

Телец – Периодът е крайно конфликтен, зареден с агресия и желание на самота. Времето ви притиска и се налага максимално да го оползотворите. Отговорностите няма да ви позволят да се насладите на личните отношения или на почивка със семейството. Любовни и/или семейни проблеми, раздяла, разочарование, прекратяване на отношения и чувство за неизбежен развод.

Близнаци – Въпреки че не го осъзнавате, вие сте крайно привлекателни за противоположния пол. Мимолетни сексуални увлечения, които обаче не носят удовлетворение. Като цяло ще сте обзети от чувство на неудовлетвореност и разочарование в романтична връзка. Ако игнорирате желанията на партньора, текущите отношения може да бъдат сериозно засегнати. Обърнете внимание на неговите интереси и становище. Не игнорирайте децата.

Рак – Не успявате да възприемете обективно заобикалящата ви среда. Това ще засили емоциите ви и ще разклати нервите ви. Лабилното ви настроение ще повлияе на семейните и лични взаимоотношения. Положението се утежнява от факта, че ви е трудно да изразите емоциите, желанията и позицията си.

Лъв – В домашните дела показвате завишена активност. В отношенията с противоположния пол нещата се развиват стремглаво. Не се впускайте презглава и най-добре използвайте енергията си, за да се заемете с домакински дейности. Организирайте семейна или интимна вечеря с партньора. Вашите душевни сили се повишават. Това ви носи топлина и уют. Емоциите с противоположния пол може и да са силни, но понякога са лъжливи. Напълно възможно е това, което днес е важно за вас, утре да ви се струва смешно.

Дева – Проблеми в отношенията със семейството. Скандалите не са изключени. Залитане встрани и непрестанно търсене на лесни удоволствия ще съсипе както семейните и личните ви отношения, така и ще срине авторитета ви. Някои от вас завинаги ще загубят доверието на децата. Най-добре стойте настрана от всички, защото разпръсквате лошо влияние и настроение, както и разрушителни деспотични мисли.

Везни – Общуването с близки и роднини ви носи неподправени емоции. Денят може да използвате за хармонизиране на отношенията с противоположния пол. Способни сте да установите мир и хармония както в семейството, така и в партньорските отношения. Денят е перфектен да изразите чувствата си и привързаността си. Внимавайте за изневери. Някои от вас ще бъдат въвлечени в любовни приключения.

Какви любовни вълнения ни пращат Звездите днес - 20 октомври?

Скорпион – Днес пред вас се открива добра възможност за разрешаване на проблемите. Способни сте с лека ръка да премахнете пречките в семейните и любовни отношения. Колкото повече усилия полагате, толкова по-хармонизирана ще е обстановката.

Стрелец – Периодът е перфектен за общуване с противоположния пол. Привлечени сте от романтичен партньор. Възможно е обектът на желанията ви да е повече от един. Внимавайте с вродената си любов към приключенията и афери с непознати партньори. Неочаквано може да ви връхлети любов от пръв поглед.

Козирог – Интелектуалното общуване и съвместните занимания с близките хора протичат успешно. Звездите ви позволяват да обсъдите назрелите проблеми и да обмените мнения с най-близките си. Заложете на общуването с по-младите в семейството. Не са изключени неочаквани гости.

Водолей – Чувствате се щастливи в компанията на близките и семейството. Използвайте деня за хармонизиране на отношенията във връзката. Звездите дават шанс на необвързаните да стартират нови романтични взаимоотношения. Следете за изневери. Любовните приключения ще са вълнуващи.

Риби – Прекарайте деня в близост до семейството и близките хора, вместо да се впускате в авантюри. Заложете на хора, които ви познават и разбират. Използвайте деня, за да приключите с домакинските дейности. Това ще донесе топлина и уют. Отношенията с противоположния пол са емоционални, но понякога и пресилени. Възможно е зачеване.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати