Любов

Какви любовни вълнения ни пращат Звездите днес - 21 октомври?

От днес Луната е в Рак. От първите часове на деня до 11 часа се сключва хармоничен аспект с Нептун, който дава положителен старт и изглажда отношенията с любимите хора. Настроението е добро, мечтите са в разгара си. Използвайте момента, за да направите общи планове. Ще се чувствате желани. Луната в Рак може да доведе до свръхемоционалност и прекалена загриженост. Звездите съветват да насочите вниманието към семейството, децата и родителите. Всички са крайно обидчиви, така че заложете на търпение и деликатност. След 18 часа вечерта се настанява конфликтен аспект с Плутон и Марс, така че избягвайте караниците и агресията в семейна среда.

Овен – Днес определено не е вашият ден. Очаква ви тежко разочарование и прекратяване на романтичните отношения. Любимият и семейството просто не ви разбират. Всеки опит за комуникация ще удря на камък. Най-добре ще е да прекарате деня в усамотение.

Телец – Звездите ви съветват да вложите усилията си в хармонизиране на отношенията в дома. Добра идея е организирането на семейна вечер. Отношенията с противоположния пол са успешни. Нестабилното ви психическо и физическо състояние обаче може да ви изиграе лоша шега. Отложете изпълненията в леглото за друг ден, защото рискувате да се изложите.

Близнаци – Може и да не го осъзнавате, но сте крайно привлекателни за противоположния пол. Денят идва с предложения за мимолетни връзки. Те обаче няма да са точно по вашия вкус, тъй като не носят дори минимална доза удовлетворение. Ако игнорирате желанията и нуждите на партньора, то това ще ви се върне стократно. Спестете си го и засвидетелствайте на половинката си внимание.

Рак – Днес ви обзема повишена активност в общуването с противоположния пол. Най-добре се отдайте на любовни приключения или останете при семейството си. Заложете на комуникацията с тези, които ви карат да чувствате прилив на емоционална енергия. Това ще ви накара да почувствате топлота и уют. Не преувеличавайте значението на емоциите от общуването с половинката или обекта на вашите желания.

Лъв – Днес сте изпълнени с енергия, чар и сексапил. Това не остава незабелязано от противоположния пол. Енергията на деня е подходяща за хармонизиране на отношенията във връзката и в семейството. Привлечени сте от лесните удоволствия. Ще ви засипят с комплименти, а някои от вас могат да получат и подаръци. Представата ви за красота е неограничена.

Дева – Посветете деня на хармонизиране на отношенията в дома. Звездите подкрепят смяната на жилището и пътуванията. Семейните и културни мероприятия също. Обърнете внимание на възпитанието на децата. Очакват ви неочаквано посещение на роднини. Обсъдете семейните и личните планове и изчистете конфликтите.

Везни – Въздържайте се от обиди и изблици на гняв. Само така ще избегнете конфликтите и разделите. Агресивността, включително и сексуалната, ще попречат на партньора да ви разбере. Преразходите в бюджета също ще повлияят негативно на отношенията в семейството. Вглъбяването в семейните проблеми пречи на професионалните ви ангажименти.

Зодии

Скорпион – Близките отношения се нормализират. Приятелството и добротата ви носят успех и улесняват хармонизирането на дори и най-трудните взаимоотношения. Денят е прекрасен за семейни вечери, романтични срещи и интимни връзки.

Стрелец – Звездите ви позволяват спокойно да обсъдите назрелите проблеми. Протича нетипичен обмен на идеи. Използвайте момента, за да съставите семейни планове. Общуването с приятели и съседи се засилва. Денят е подходящ за гости.

Козирог – Денят носи трудности в отношенията с противоположния пол и в семейството. Не се вглъбявайте в конфликтите и потърсете решение, което не е свързан с агресия. Не обиждайте партньора си, защото ще ви се сърди дълго. Споровете и скандалите с членове на семейството ще доведе до разделение на лагери. Очакват ви разочарования и отчаяние.

Водолей – Днес сте изключително нетактични. Склонни сте на напълно неуважително отношение към всички членове на семейството, както и към любимия човек. Смятате, че другите се отнасят оскърбително към вас. Истината е, че сте свръхчувствителни. Любовта ви днес е изискваща и натоварваща. Чувството ви за мярка ви изневерява, склонни сте и към проява на лицемерие. Раздразними и склонни към афектиране, най-добре не мислете за сексуални отношения днес.

Риби – Общуването с близките ви носи неподправена радост. Денят може да се използва за хармонизиране на отношенията с противоположния пол. Способни сте лесно да установите мир и хармония в партньорските отношения и семейството и то за дълъг период от време. Очакват ви любовни приключения и неподправено споделяне на чувства.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати