Любов

Какво ви е подготвил любовният хороскоп за днес - 30 октомври?

Днес, точно в 20:39 часа, настъпва новолуния в Скорпион. До тогава не трябва да се започва нищо ново. Желанията се пишат след настъпването на новолунието.

До вечерта е добре да изчистите всички стари теми. Разделете се с трудното минало, колкото и да ви боли от това. Приключете този така важен етап в отношенията. Ако усещате, че връзките нямат бъдеще и са изчерпани, ще можете да сложите край без много драми. Обмислете решението си добре, защото има шанс да избързате, особено ако сте афектирани. Връщане назад няма да има.

Овен – Предстои един ден, изпълнен с конфликти и разногласия. Ще сте обидени на любимите хора, заради техните егоизъм, лицемерие и проява на пренебрежителни чувства. Ще запазите самообладание. По-чувствителните ще оценят усилията ви да запазите мира.

Телец – Трудности на всички фронтове. Отношенията с противоположния пол и семейството не са особено успешни. Важно е да откриете решението на всеки проблем. Това трябва да стане без проява на агресия и обиди към партньора. Споровете и скандалите, включващи членове на семейството, не са изключени. Това за съжаление може да раздели близките ви. Разочарования и отчаяние.

БлизнациЗвездите ви дават кураж да се изправите очи в очи с личните и семейни проблеми. За пръв път от доста време ще се почувствате облагодетелствани от щедростта на членове на семейството и щедростта на партньора. Действията ще се следят от по-възрастните хора, които ще ви протегнат ръка при разрешаване на проблемите. Някои ще се посветят на възпитанието на децата, а други ще се впуснат в търсенето на сексуални и романтични партньори.

Рак – От доста време насам ситуацията в семейството и личните отношения най-накрая ще се нормализира. Приятелското и добронамерено отношение могат да ви донесат успех. Това подпомага хармонизирането на дори най-трудните взаимоотношения. Звездите са положително настроени към семейните вечери, романтичните срещи, интимните връзки и срещите със стари приятели. Денят ви носи радости и удоволствие, а за някои от вас – и подаръци.

Лъв – Отношенията в семейството и с любимия човек буксуват на едно място. Не можете да се разберете и това води до все по-тежки скандали, конфликти и неконтролирани избухвания и прояви на агресия. Ако е възможно, прекарайте деня в изолация. Раздели, тежко разочарование и отчуждение.

Дева – Посветете деня на хармонизиране на отношенията в дома. Една топла семейна вечер ще подобри настроението на всички. Върви ви с другия пол. Не насилвайте ситуацията и просто се пуснете по течението. Физическите ви сили са отслабени, така че е по-добре да се въздържате от интимности.

Какво ви е подготвил любовният хороскоп за днес - 30 октомври?

Везни – Женените от вас ще трябва да положат усилия за хармонизиране на отношенията с половинката и засилване на общуването. Привлечени сте от близките и се разбирате перфектно с тях. Дамите ще получат подарък или мил жест от мъжете си. Времето е подходящо за работа с деца и почивки. Някои от вас ще бъдат обзети от мързел и неистово желание за забавления.

Скорпион – Днес сте особено активни в отношенията и комуникацията с противоположния пол. Отдайте се на любовни приключения или си останете у дома при семейството. Домашните дейности и организирането на съвместно похапване ще ви донесе прилив на емоционална енергия. Заредени сте с топлина и уют. Посветете време на децата.

Стрелец – Днес отношенията в семейството не само се развиват, но и водят към една пълна хармония и спокойствие. Отношенията с родители и по-възрастни роднини ще са ползотворни. Хобито ви влиза в пряка връзка с партньора ви. Период и щастие и благоденствие. За да го запазите за по-дълго обаче, е нужно да положите усилия.

Козирог – Склонни сте да бъркате в общуването с близките и любимите хора. Не са изключени малки неприятности, разочарования и търкания. Материалните усложнения и сътресенията в семейния бюджет допълнително ще ви натоварят. Сексуалният ви живот е превъзбуден. Стремите се доста неблагоразумно към развлечения, интимни контакти, разточителство и любовни конфликти.

Водолей – Радостно обаждане от любимия или член на семейството ще подобри настроението ви. Използвайте енергията, за да хармонизирате и извисите отношенията до едно ново ниво. Денят е прекрасен за брак, споделяне на чувства, анализи и планове за бъдещето. Удоволствието е пълно, стига да не забравяте за здравните опасности.

Риби – В отношенията с близките всичко е наред. Заредени сте с положителна енергия. Чувствате се щастливи и удовлетворени. Не се притеснявайте да разкриете чувствата си. Всяко мероприятие, разходка излет и изобщо – развлечение, е добре дошло.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати