Какво вещае любовният хороскоп за днес - 25 ноември

1 от 12 Зодии

Овен


Обвързани Овни, днес не си заслужава да отделяте прекалено много време на чертите от характера на партньора ви, които ви дразнят най-много. Това само още повече би подсилило негодуванието, което изпитвате към него напоследък. Необвързани Овни, днес ще сте наивни и крайно влюбчиви. Ще сте склонни да се впуснете във връзка дори и с човек, който познавате съвсем бегло. Но пък добрата новина е, че новото ви партньорство може да се окаже и сполучлива.

Денят се очертава напрегнат и изпълнен с противоречиви емоции. Много от представителите на различните зодиакални знаци ще имат усещането, че някой ги конкурира в любовта и ще са обзети от безсилие и ревност.

Вероятно това и ще стане причина за търкания между тях и обекта на чувствата им, както и за много неприятни разкрития и признания. Изобщо обстановката днес ще е доста напрегната и тягостна, така че трябва още от сутринта да се заредите с търпение и положителна енергия.

Трябва да кажем все пак, че не за всички денят ще се превърне в кошмар. Имайте предвид, че успехи на любовния фронт ще постигнат тези от вас от вас, които успеят да погледнат философски на трудните ситуации, касаещи любовните им отношения, и преценят трезво и спокойно какви перспективи имат пред себе си.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати