Какви любовни вълнения ни очакват до 4 декември

1 от 12 Зодии

Овен


Необвързани Овни, внимавайте със срещите в началото на седмицата. Бъдете особено предпазливи при комуникацията с непознати хора. Има сериозна вероятност общуването с тях да ви разочарова или огорчи. От четвъртък до събота е чудесно време за започване на нов любовен романс, както и за заздравяване на вече започнатите връзки. Периодът е благоприятен за сватби и планиране на наследници.

През тази седмица ще се създадат предпоставки за проверка на романтичните чувства при много хора. Обстоятелствата през следващите дни ще ги накарат да се замислят както върху собствените си емоции, така и върху тези на хората около тях.

Затруднената ситуация, в която ще попаднат, налага внимателно и разумно осмисляне на всички и взимане на важни решения. Някои от връзките няма да могат да се справят с новите изпитания и ще се разпаднат, други обаче ще се укрепят и хармонизират.

Много важен ден за необвързаните личности ще е събота. Този ден от уикенда се очертава благоприятен за срещи и възникване на здрави взаимоотношения.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани резултати