Какво вещае любовният хороскоп за днес - 1 декември

1 от 12 Зодии

Овен


През днешния ден партньорът (или лицето, с което флиртувате от известно време) ще бъде изключително ревнив и недоверчив към поведението ви. Вероятно ще ви засипе с всевъзможни въпроси и ще се опитва да ви уличи в интимни отношения с друг човек. Вложете цялата си енергия, за да му докажете, че греши и му обяснете, че подобни грозни сцени само биха ви отдалечили от него.

Днешният ден ще създаде доста предпоставки за завързване на нови интересни запознанства и възникване на любовни увлечения. Някои от тях в действителност ще се развият като сериозни връзки, но други ще се запазят само на ниво флирт.

Имайте предвид обаче, че днес трябва да сте много внимателни с изборите си и най-вече с вземането на кардинални решения, касаещия личния ви живот. Вероятно преценката ви ще бъде доста замъглена и ако предприемете дадена стъпка, има опасност да сбъркате.

Обърнете внимание също така, че днес ще сте с повишена чувствителност. Замислете се какви хора допускате в обкръжението си, защото има риск да се настроите на тяхната вибрация и ако тя е негативна, да пострадате. Преценявайте добре личностите около себе си и се бранете от отрицателна енергия.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати