Какво предрича любовният хороскоп за днес - 6 декември

1 от 12 Зодии

Овен


Необвързани Овни, днес има голяма вероятност да объркате любовта с приятелството, загрижеността и нежността. Препоръчваме ви да не навлизате в сериозни отношения с представители на противоположния пол, защото със сигурност скоро ще съжалявате за тях. Обвързани Овни днес ще прекарат спокойна и сантиментална вечер със своята половинка. До бурни изпълнения в спалнята обаче няма да се стигне.

Заради Луната в Риби, която ще наблюдаваме днес, ще сме настроени за по-дълбоко и емоционално общуване с противоположния пол и за съграждане на духовна връзка. Денят не склонява към мимолетни флиртове и авантюри, а към по-здрави и красиви отношения.

Така че тези от вас, които не търсят стабилно партньорство, едва ли ще открият удовлетворение на похотливите си нужди. Останалите представители на зодиакалните знаци обаче със сигурност ще бъдат облагодетелствани.

Най-благотворен моментът ще за двойките, които искат да затоплят чувствата си и да се опознаят на духовно ниво, а не само на физическо.

Имайте предвид обаче, че днешният ден не е особено подходящ за рисковани експерименти в любовта, така че се придържайте към обичайното си поведение и не предприемайте опасни маневри на любовния фронт.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати