Какво предрича любовният хороскоп за днес - 10 декември

1 от 12 Зодии

Овен


Днес предстои един крайно критичен ден за всички лични и семейни отношения. Принудителни раздели и загуби на партньори. Ще понесете удари заради задкулисни дейности и интриги. Сексуалните ви потребности се засилват, но комуникацията с партньора поражда неистова ревност. Подозрителни и агресивни, ще ви се наложи да овладеете емоциите и да разгледат сериозните въпроси. Настанява се криза в отношенията.

До 14:40 Луната е без курс. Това ви дава възможност да си почивате и релаксирате, както и да намерите пътя си към себе си. Контактите с околните, дори най-близките, не водят към нищо хубаво.

Срещите и разговорите в семейството не водят до никакъв резултат. Те само могат да ви изтощят и да отнемат от енергията ви. По-добри резултати ще има след 15 часа, когато Луната навлезе в Телец.

Звездите ви съветват просто да продължете напред, временно да се съобразите с нуждите на хората около вас и да приемете трудностите. В края на деня всичко като с магическа пръчка ще се нареди. Всяка неясна ситуация става прозрачна.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати