Вашият любовен хороскоп за днес - 15 декември

1 от 11 Зодии

Овен


Добре е днес всичките ви усилия да са насочени в хармонизиране на отношенията. Най-добре си останете у дома и организирайте семейна вечер. Нещата с противоположния пол определено вървят добре. Физически не сте подготвени за това, което иска човекът срещу вас желае, така че най-добре оставете интимностите за друг път. Заложете на романтиката и нищо повече.

Денят е хармоничен само в началото на деня и то в ранните часове. Тогава може да говорите спокойно с половинката и да направите план за деня. Луната е в Рак, а през деня ще премине през няколко последователни конфликтни аспекта съответно с Меркурий, Плутон и Юпитер.

След 18 часа сте склонни към злоупотреба с пари, алкохол и храна, което ще ви отдалечи от семейните задължения. Ако не изпълните обещанията към близките и любими хора, рискувате да си навлечете сериозния им гняв.

Днес сте прекалено емоционални. Не намирате почва под краката си, а настроението ви е променливо. Всяко нещо се анализира, обмисля и преживява. Не се фокусирайте върху негативното във връзката, защото ще задълбаете излишно.

Лъв

Разположението на звездите ви помага да укрепите отношенията в дома. Решителни сте и заявявате исканията и желанията си уверено. Използвайте периода да изясните нещата във връзката си. Това ще подейства конструктивно. Усещате прилив на енергия и завишена активност. Използвайте я за подобрения в дома.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати