Любовните предсказания на Звездите до 1 януари

1 от 12 Зодии

Овен


Налага се да се откажете от егоистичното си поведение и да намерите общ език с партньора си. Това ще ви помогне да изгладите търканията, които съпътстваха съвместното ви ежедневие напоследък и ще направи съжителството ви по-приятно и хармонично. Необвързани Овни, тактиката, с която подхождате към представителите на противоположния пол, има нужда от сериозни промени. Сега е моментът да разберете какво точно не е наред в поведението ви на любовния фронт и да се коригирате.

Седмицата преди настъпването на 2017 година ще премине вълнуващо и благоприятно както за обвързаните, така и за необвързаните представители на различните зодиакални знаци. За да сте щастливи, опитайте се да не държите нещата под контрол и се оставете напълно в ръцете на Вселената.

Уверяваме ви, че тя си знае работата и няма да ви разочарова по никакъв начин. Бъдете открити към хората, които обичате, и не се притеснявайте да разкривате емоциите си с дела. Това е най-успешният начин да докажете тяхната истинност.

Необвързаните личности, които се чувстват самотни, нека бъдат по-отворени към всякакви нови забавления и не се страхуват от нови запознанства.

Седмицата от 26 декември до 1 януари ви предоставя възможност да се впуснете в новогодишно любовни приключение и да предприемете интересни експерименти под завивките. Най-благоприятните дни за вълнуващи интимни приключения са понеделник и сряда.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани резултати