Ето го вашият любовен хороскоп за днес - 2 януари

1 от 12 Зодии

Овен


Внимавайте с шегите днес. Специфичното ви чувство за хумор може изобщо да не е по вкуса на човек, към когото изпитвате чувства и несъзнателно да го нараните с дребно подмятане. Бъдете обрани и в жестовете си. Има опасност с поведението си неволно да навлезете в личното пространство на някого и да го изплашите или отблъснете.

Вторият ден от новата година ще бъде благосклонен към нас. През по-голямата част от времето контактите с противоположния пол, а и не само, ще протичат с лекота и удоволствие. Възможни са нови запознанства и авантюри.

През днешния ден е добре да проведете някои анализи върху изминалите си постъпки на любовния фронт и да си направите някои планове за бъдещето. Опитайте се добре да осмислите цялостното си поведение, но не се вглъбявайте в грешките си и не изпадайте в самосъжаление и унилост.

Гледайте право напред и бъдете готови да започнете живота си наново. Вярвайте повече в себе си и разчитайте на интуицията си. Вярвате или не, тя е вашият най-добър съветник днес (особено през втората част на деня).

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати