Законът на привличането наистина работи! Вижте как да го използвате

1 от 5 Снимки

1. Покажете с действия какво наистина искате


Дали ще използвате дъска, на която да поставите своите цели, или ще предприемете някакви стъпки за реализирането на мечтите си, е важно да покажете с поведението си какви са най-големите ви мечти, а не само да мислите за тях. Най-добрият метод за манифестация на желанията ви е да давате от себе си това, което искате и Вселената да ви даде. Ако това любов, бъдете по-любвеобилни към околните.

Ню Ейдж ученията твърдят, че има универсален вселенски закон, според който чрез мислите и нагласите си привличаме добри и лоши събития в живота си. Много обаче не знаят как да използват принципите на този закон.

Начинът, по който канализираме енергията си навън, ще е нашето бъдеще, без значение дали насочваме думите и мислите към себе си или към друг човек. Подсъзнанието и съзнанието ни заедно създават нашата реалност.

Затова, ако дадете воля на негативните си мисли, може да очаквате повече негативни събития в живота си. Това естествено не означава да потискате всяка негативна емоция в себе си от страх, че ще привлечете отрицателни събития.

Опитайте се обаче да разберете причините за тези емоции, като се огледате в себе си, а не в околните. Когато искате да привлечете нещо ново, отново използвате своите емоции за целта.

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари