Ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Законът на привличането наистина работи! Вижте как да го използвате

Законът на привличането наистина работи! Вижте как да го използвате

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
5 от 5 Снимки

5. Бъдете по-положителни и ентусиазирани


Разпръсквайте положителна енергия в пространството около себе си и се фокусирайте повече върху хубавите събития, които ви се случват, отколкото върху лошите. Демонстрирайте по-голяма благодарност към това, което имате, защото ако забравите да го цените, то ще ви бъде отнето.

Ню Ейдж ученията твърдят, че има универсален вселенски закон, според който чрез мислите и нагласите си привличаме добри и лоши събития в живота си. Много обаче не знаят как да използват принципите на този закон.

Начинът, по който канализираме енергията си навън, ще е нашето бъдеще, без значение дали насочваме думите и мислите към себе си или към друг човек. Подсъзнанието и съзнанието ни заедно създават нашата реалност.

Затова, ако дадете воля на негативните си мисли, може да очаквате повече негативни събития в живота си. Това естествено не означава да потискате всяка негативна емоция в себе си от страх, че ще привлечете отрицателни събития.

Опитайте се обаче да разберете причините за тези емоции, като се огледате в себе си, а не в околните. Когато искате да привлечете нещо ново, отново използвате своите емоции за целта.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати