Любовен хороскоп за 7-ми януари

1 от 11 Зодии

Овен


Живеете в заблудата, че всичко във връзката ви е перфектно. Може да направите много за половинката си. Постарайте се повече и обърнете по-голямо внимание на партньора си. Необвързаните от вас ще се забъркат в сложна ситуация. Не се правете на сватовници, защото неволно ще попаднете в любовен триъгълник.

Луната е в Телец. Тя попада в един изцяло хармоничен аспект с Марс и Нептун. Това създава една съзидателна и уютна атмосфера в близките отношения.

Въпреки спокойствието, което се настанява у вас и партньора ви, предстои един динамичен ден. Това се дължи на съвпада на Слънцето с Плутон. На повърхността излизат болезнени факти, благодарение на динамични процеси, които ще се ускорят максимално. Отложете важните решения, тъй като Меркурий е силно подчертан. Той затормозява комуникацията и бави верните преценки. Осъзнавайте и анализирайте нещата, които виждате и чувате.

Скорпион

Остроумни и ексцентрични, вие ще съумеете да вбесите половинката си. Общуването е всичко друго, но не и гладко. Вината за това не е във вас, а в хора, които са прекалено закостенели и изостанали, за да ви разберат.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати