Какво ви очаква в любовта до 15 януари

1 от 12 Зодии

Овен


През тази седмица чувствата, които смятате, че изпитвате, ще бъдат подложени на изпитание, при това по доста страстен начин. Нова обаятелна и мистериозна персона ще се появи в живота на Овните и ще ги накара да се побъркат от вълнения и похот. Някои от тях все пак ще успеят да запазят благоприличие и да игнорират изкушението, но други ще му се отдадат изцяло.

В периода от 9 до 15 януари много от обвързаните личности няма да пожелаят да се разделят с празничното настроение, наблюдавано през последните две седмици, и ще направят всичко по силите си да поддържат вълненията както при себе си, така и при своята половинка.

Затова и периодично ще изненадват своя спътник в живота с интересни покани, красиви сантиментални подаръци и въобще всякаква необикновени жестове. Със сигурност целта им ще бъде изпълнена успешна, а усилията им ще бъдат подобаващо оценени.

По отношения на самотните представители на различните зодиакални знаци седмицата се очертава красива, романтична и емоционална. Създават се предпоставки за страстни чатове, интимни срещи, прочувствени разговори. Отношения, които дълго време са били неясни, най-сетне ще се изяснят, поставяйки началото на нови партньорства.

Що се отнася до нови запознанства, то времето от 9 до 15 януари е изключително благоприятно за такива. Атмосферата, която ще се наблюдава в този период, предразполага към влюбване от пръв поглед.

И все пак във времето от 12 до 13 януари е добре свободните личности да бъдат внимателни. През този период има опасност да изживеят страстен романс с чужденец, а после да съжалят за необмисленото си поведение.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати