Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Искате да изневерите – направете го днес!

Искате да изневерите – направете го днес!

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254

Изневярата е сред нещата, които всеки приема различно. Някои я одобряват, поощряват и редовно я прилагат, докато други се отричат категорично от нея. Каквото и да е мнението ви обаче, чуйте това – днес, 9-ти януари, е перфектният ден за изневяра.

По принцип изневярата не е сред нещата, които подлежат на контрол и планиране. Когато някой си е прелюбодеец по природа, то за него със сигурност не е от значение коя дата е. Въпреки всичко специалистите са изчислили коя е най-вероятната дата, в която партньорът ви може да реши и да кръшне. За 2017-та това е 9-ти януари.

Според сайта за запознанства Gleeden днес мъжете са особено лабилни и податливи на авантюри. Админите на сайта предупредиха партньорките си да са особено внимателни, защото мъжете им могат да се окажат в ръцете на някоя изкусителка именно в този ден.

Порталът е специализиран именно в областта на изневерите. След прецизен анализ на данните е било установено категорично – именно в този понеделник на годината се наблюдават най-много заявки за кръшкане.

В сайта има регистрирани 3.3 милиона потребители. Когато през 2016-та понеделникът се падаше 11-ти януари, бяха регистрирани впечатляващите 320 процента увеличение на заявките за изневери. В днешният ден тенденцията се запазва, като към късните часове на нощта ще са ясно точните проценти.

Тенденцията се запазва през целия месец януари. Цели 71% от 13-те хиляди запитани споделят в анкетните си карти, че именно през този месец са най-активни в изневерите си. Психолозите смятат, че причина за това е желанието им да си върнат свободата след определяното като семейно робство по празниците. Те искат да наваксат времето, в което са били принудени да са близо до половинката си, с някоя друга.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати