Ще срещнете ли нова любов днес - 10 януари

1 от 12 Зодии

Овен


Тези от вас, които са семейни, днес не бива да разчитат сляпо на помощта на своя брачен партньор. По всяка вероятност той ще си има свои собствени ангажименти и няма да е в състояние да ви помогне. Необвързани Овни, не бъдете безскрупулни в любовта. Гонете интересите си, но не се опитвайте да се доберете до тях на всяка цена.

Стартираме деня с приповдигнато и положително настроение. Решенията на повече любовни проблеми сякаш сами ще се появяват още преди да сме се замислили за тях. По обяд обаче тази тенденция ще намалее.

Страхове от миналото отново ще ни превземат и ще отнемат от сутрешната ни решителност. За пореден път ще се вкопчим в минали събития и ще ни е почти невъзможно да преминем към бъдещето.

Звездите съветват да се отървем завинаги от старите си опасения, защото в противен случай те ще продължат да ни тревожат и възпрепятстват. Сега е моментът да приемам промените и да ги посрещнем в отворени обятия. Ако дадем ясен знак на Вселената, че сме загърбили миналото си, тя ще ни възнагради щедро.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати