Какво вещаят звездите за всички влюбени днес

1 от 12 Зодии

Овен


Днес звездите са благосклонни към любовта ви и вие и половинката ви ще се насладите на ден на безметежно щастие. Пригответе се за приятни и незабравими мигове, а защо не и нещо по-сериозно. Обвързаните Овни могат да получат дългоочакваното предложение за брак, което очакват отдавна. Шанс за сериозна връзка имат и необвързаните представители на зодията, които ще срещнат интригуваща личност.

През днешния ден с пълна сила ще се усещат ограниченията на Сатурн, който ще подложи на изпитание търпението на влюбените, доверието между тях и най-вече чувството им на ревност. Не само Сатурн мъти водите в любовен аспект. Връзките на много от представителите на водните зодии ще бъдат подложени на изпитания заради конфликтния аспект, който образуват Меркурий с Уран.

Избягвайте днес да започвате нови авантюри, защото те ще са белязани от влиянието на Луна без курс, която започва точно в 19.37 часа и ще продължи почти до полунощ. Връзките, белязани от безпътната Луна, обикновено са нетрайни и болезнени.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати