Какви любовни вълнения ви очакват до 12 февруари

1 от 12 Зодии

Овен


Пребиваването на Венера в Овни ще се отрази положително на вашата привлекателност. През по-голямата част от седмицата ще сте магнетични, енергични сексапилни. Ще сте настроени за всякакви любовни приключения и всячески ще търсите ярки сладострастни изживявания. И все пак, Овни, бъдете внимателни в общуването с противоположния пол във Вторник. Тогава прекалено приповдигнатото ви поведение може да изплаши човек, от когото се интересувате.

Пребиваването на Венера в Овен ще ускори хода на събитията от личния ви живот. Неочаквано ще се озовете в ситуации, в които няма да има място за недомлъвки и колебания. Ще трябва да действате на момента и да бъдете искрени и открити.

През следващите дни страстите и при двата пола ще се нажежат и ще оставят огромен отпечатък върху поведението им на любовния фронт. Обвързаните личности ще са готови да изразяват любовта си, но често ще изпадат в крайности и дори ще се опитват да властват над партньора си.

Също толкова нагорещени ще са емоциите и при хората, които все още не са срещнали любовта. Тези от тях, които са усетили силно привличане към някого, ще са твърдо решени да покажат любовта си и няма да търпят никаква конкуренция.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани резултати