Какво предвещава любовният ви хороскоп до 5 март

1 от 12 Зодии

Овен


Не натоварвайте партньора си излишно със своите служебни проблеми. Пробвайте сами да се преборите с трудностите си и не го тревожете излишно. Всеки опит да го ангажирате с перипетии може да породи у него огромно раздразнения и да наруши хармонията във връзката ви. Необвързаните Овни, които се намират в неясни отношения, през тази седмица трябва да си дадат пауза и да обмислят ситуацията. Ако тя не ги задоволява, е време да прекратят контактите си с въпросното лице.

През тази седмица ще сме по-импулсивни в поведението си на любовния фронт. Дори и по-плахите личности ще действат решително и първично, когато искат да изразят чувствата си, да заявят претенциите си към обекта на своите чувства или пък да го опазят от похотливите погледи на натрапници.

Необмислените постъпки обаче могат да причинят редица проблеми на много от зодиакалните знаци. Нашите действия невинаги ще бъдат разтълкувани правилно и това ще доведе до някои търкания. Затова Звездите съветват да бъдем по-спокойни и да преценяваме всеки свой ход трезво.

За необвързаните личности най-важен през тази седмица ще е периодът между четвъртък и неделя. Спонтанно възникналите романтични отношения през тези дни могат да се окажат много по-сериозни и продължителни от очакваното.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати