Напрежение и ревност в любовния ви хороскоп за седмицата до 12 март

1 от 12 Зодии

Овен


През тази седмица е много важно да се вземете в ръце и да не оставяте личния си живот на случайността. Ако искате да си върнете стари отношения, действайте смело. Борите ли се с всички сили, целите ви ще се осъществят без проблем. Обвързаните Овни трябва да преглътнат егоизма си и да се опитат да бъдат максимално полезни за половинката си. В момента тя е в труден период и тяхната помощ ще е безценна за нея.

Темата за личните ни отношения през тази седмица ще е най-важна за много от зодиакалните знаци. Отсъствието на топлина в отношенията, ревността и егоизмът на всеки от партньорите ще станат причина за чести разногласия и за дисбаланс във връзките.

Положението ще е наистина трудно, но Звездите не ви съветват да бързате с решаването на любовните си проблеми. Не е добра идея да предприемате важни действия, докато сте афектирани.

По-добре изчакайте, докато страстите се охладят и тогава се активизирайте. А междувременно се отдайте на размишления и самоанализи.

Необвързаните личности също ще бъдат по-нервни в следващите дни. Липсата на спокойствие ще тласне някои от тях към неправилни постъпки на любовния фронт, които допълнително ще усложнят ситуацията.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани резултати