Какво вещае любовният ви хороскоп за днес - 17 март

1 от 12 Зодии

Овен


Днес ще бъдете необосновано емоционални. Въпреки че привидно всичко ще ви е наред, ще лесно ще изпадате от една крайност в друга и противоречивото ви поведение ще отблъсква противоположния пол. Опитайте се да сдържате емоциите си и не се впускайте в конфликти. Иначе е възможно да навредите на важни за вас отношения.

Очаква ни един напрегнат и труден ден. Особено внимателни трябва да са тези от вас, които са в брак или живеят на семейни начала с любимия си човек. Възможно е родствениците на половинката им да се опитат да се намесят в живота им, установявайки някакви техни правила.

Това ще внесе смут в младите семейства и ще стане причина за търкания и разпри. Особено раздразнителни ще са дамите, които няма да търпят някой да им налага разбиранията си и да им иззема функциите. Ако възприемат тежко намесата на техните свекърви, може да се стигне до драматични сцени и обрати.

Денят ще е важен и за необвързаните личности. Тези от тях, които успеят да преодолеят страховете и комплексите си, най-сетне ще видят и другата страна на живота и късметът този път ще е на тяхна страна.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати