Какви промени ви предстоят в любовта в седмицата до 26 март

1 от 12 Зодии

Овен


През тази седмица ще се чувствате привлекателни и готови за всевъзможни любовни подвизи. Съзнанието ви ще е изцяло заето с похотливи мисли, които няма да ви дават спокойствие нито за миг. По тази причина ще поставите личния си живот пред кариерата и всичко останало. И все пак, Овни, не се увличайте прекалено. Ако желанието ви за изяви на любовни фронт се превърна в болезнена мания, със сигурност ще пострадат други сфери от живота ви.

Венера в Овен ще доведе до импулсивност в действията ни на любовния фронт. През тази седмица очаквайте драматични обрати и вълнуващи мигове, които трудно бихте забравили.

Звездите предвещават импулсивни решения, бързо начало на нови авантюри, страст, борба със съперниците ни в любовта и контрастни отношения с хората, които вълнуват сърцето ни.

През следващите седем дни представителите на силния пол ще са по-смели, решителни, себични и дори егоистични. Някои от тях ще са склонни дори да проявят насилие, за да докажат чувствата си и да ги защитят.

При това положение дамите трябва да бъдат по-спокойни, мъдри и разумни. Нека не провокират излишно ревността на партньора си, като се виждат с други мъже. Добре би било също така, ако проявят повече компромиси и избягват да му противоречат за дреболии.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати