Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Как лети времето! Порасналата дъщеря на Еминем е неземна красавица

Как лети времето! Порасналата дъщеря на Еминем е неземна красавица

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
Еминем и Хейли като малка
Снимка: instagram
Хейли сега

Тя е наследница на един от най-популярните и емблематични рапъри на нашето време, но по някаква причина предпочита да живее далеч от славата. Запознайте се Хейли Джейд Скот Матърс, по-известна като дъщерята на Еминем.

Хейли е на 21 години е плод от темпераментната любов на Маршъл Брус Матърс III /това е истинското име на Еминем/ с бившата му съпруга Ким Матърс.

Феновете на 44-годишния изпълнител и друг път са виждали наследницата му по клипове и предавания, но като малко момиченце. Днес тя е пораснала и напълно променена. Хейли цъфти от красота и може да омае всеки с ангелския си лик и изваяното си тяло.

От профила на красавицата в Инстаграм става ясно, че тя учи в колеж и води съвсем нормален живот за хора на нейната възраст. Младата дама се поддържа във форма, храни се здравословно и се радва на живота.

Забавлява се с приятели и прекарва доста време с чаровния си приятел. Въпреки че е дете на известен баща, Хейли предпочита да стои далеч от прожекторите и поне за момента мечтае да се занимава с психология.

Вижте и вие колко красива е порасналата дъщеря на Еминем в галерията по-горе!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
18.02.2019 22:23
Тъпота
0
0