Предсказанията на любовния хороскоп за месец април

1 от 12 Зодии

Овен – Бъдете по-откровени в любовта


През този месец ще се наложи да сте по-търпеливи в любовно отношение, тъй като силата на словото няма да действа във ваша полза. Дори ще ви е по-трудно да откривате правилните думи, с които да дефинирате емоциите си. Обвързаните може по-често да се чувстват неразбрани или неоценени от половинката, което ще е повод за големи конфликти през първата половина от месеца.Сега обаче е най-подходящото време да извадите наяве всичко, което сте таили досега.

Планетата, която покровителства любовните връзки – Венера, ще е ретроградна до 16 април в зоната на зодия Риби, което ще върне стари проблеми и хора от миналото, за да се изясним.

От 10 април Меркурий също ще е ретрограден в зодия Телец, която ще затруднява общуването с любимите хора, независимо дали връзката ни е дългогодишна или е отскоро.

Въпреки задаващите се трудности и напрежение обаче, не бива да пренебрегваме проблемите. Новолунието в Телец този месец ни дава шанс за растеж, но първо трябва да сме напълно наясно с чувствата и желанията си.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани резултати