Вижте какво носят звездите на любовния фронт за днес – 6-ти април

1 от 12 Зодии

Овен


Възможни са конфликти и раздели, които могат да се избегнат само, ако проявите търпение и се въздържате от изблици на гняв и обиди. Агресивността, включително сексуалната, ще попречи на съпруга или партньора ви да ви разбере. Професионалните ангажименти са възпрепятствани от разрешаването на домашни проблеми. Трудностите се задълбочават от прекалени харчове.

И днес Луната продължава да е в Лъв. До 11 часа тя ще е в хармоничен аспект с Юпитер. Това ще ви помогне да преминете по-леко през този така интензивен период от време. Между 11 и 14 часа нарастват агресията и нетърпимостта.

Вибрациите на деня се облекчават енергизиращото въздействие на аспекта Луна-Уран, което ще властва до края на деня. Планетата на кармата Сатурн е неподвижна, което я обръща в ретроградна посока за следващите 6 месеца – до 25 август. Не се вторачвайте в грешките на любимите си хора.

През днешния ден ще трябва да реализирате всички поети задължения. Въпреки това е добре да се съобразявате с установените норми и морал.

Марс и Плутон днес са в хармоничен аспект. Това все пак помага да се придвижим от застиналото и ограничаващо влияние на Сатурн към устойчивост, търпимост и гъвкавост в личните отношения.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати