Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Дамите от тези 3 зодии са неустоими за мъжете

Дамите от тези 3 зодии са неустоими за мъжете

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
2 от 3 Снимки

Риби


Изключително интересни дами, които с лекота карат мъжете да се влюбят в тях. Всичко в тях е секси – походка, поглед, външен вид, поведение. Само един поглед е достатъчен на всеки мъж да ги пожелае. Те са наясно с това, но в същото време демонстрират дискретност и нежност, което е особено привлекателно за мъжете, които искат да доминират.

Дамите Риби не се дават лесно, те винаги имат план, с който успяват да задържат вниманието на мъжа във всеки един момент. Подходът им е следният – държат се мило с всички, но винаги спазват точно определена дистанция. Поставената граница побърква мъжете и те бленуват да стигнат по-далеч. Това обаче се оказва далеч по-трудна задача от предполагаемото.

Виждали сте ги - онези ослепителни и пленителни жени, от които никой мъж не може да откъсне поглед. Безспорно има дами, които са истински магнит за силния пол.

Те са способни да ги омаят с минимални усилия и да оставят белег в сърцата им завинаги. Тези повелителки на мъжките мечти задължително принадлежат към някоя от следните зодии.

А ако сте мъж, който ги иска за себе си, то ще ви е изключително трудно. Вижте в горната галерия кои са тези зодии, неустоими за мъжете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати