Любовните предсказания на Звездите за 19 април

1 от 12 Зодии

Овен


Днес внимавайте с излишните покупки. Внезапно обхваналото ви желание да пазарувате и участвате в лотарийни игри може да причини загуба на сериозна сума пари. Случи ли се това, със сигурност ще последва кавга с половинката ви. Необвързани Овни, ако сте песимисти по отношение на новата авантюра в живота ви, тя наистина няма да прерасне в нещо по-сериозно. Опитайте се да имате повече кураж и да вярвате, че мимолетния ви флирт ще се развие в красива връзка.

Денят започва обещаващо в личен план. Първата му част ще протече гладко и спокойно. Разговорите с противоположния пол ще се осъществяват лесно и ще ни зареждат с приятни емоции.

До 14.00 часа е много подходящо време за романтични запознанства и начало на нови интимни отношения. Звездите предвещават, че комуникацията между двата пола ще е лека и ще предразполага към тяхното бързо и естествено сближаване. Така че бъдете спокойни – сутрешните и обедните срещи днес ще са интересни и вълнуващи.

След 14.00 часа обаче очаквайте бърза промяна в настроенията и лесна избухливост. Този рязък завой в емоциите ви може да доведе до търкания между вас и близките ви, както и до усложняване на любовната обстановка.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани резултати