Какви вълнения ви предстоят в любовта на 21 април

9 от 12 Зодии

Стрелец


Обвързани Стрелци, днес чувството за хумор на партньора ви няма да ви се струва уместно. По някаква причина шегаджийските му коментари по ваш адрес ще ви изглеждат изключително дразнещи и обидни. Необвързани Стрелци, ако поискате любовен съвет от свои близки днес, може би няма да чуете точно това, което искате. Въпреки това Звездите ви съветват да последвате напътствията им.

Вдишайте дълбоко и се пригответе за един необикновен ден, изпълнен с чудеса и вълнения. В следващите няколко часа ще се бъдете пометени от ураган от емоции и ще се чувствате като герои от приказка. Както обвързаните, така и необвързаните личности ще имат красиви, интересни и романтични преживявания, които дълго ще помнят.

Обвързаните представители на зодиите ще преоткрият своята половинка и поне за момент ще забравят за нейните най-досадни и дразнещи черти. Днес те ще я виждат във възможно най-добрата светлина и ще се чувстват безкрайно щастливи в компанията ѝ.

Някои от необвързаните личности пък ще бъдат изненадани приятно от техен ухажор. Други пък ги очакват запознанства с интригуващи представители на противоположния пол и флиртове.

Несъмнено днешният ден ще поднесе незабравими мигове на мнозина така и шансове за щастие, така че не бива да се пропилява безцелно.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани резултати