Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Уникалната история на гимнастичката без крака ще ви разплаче

Уникалната история на гимнастичката без крака ще ви разплаче

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254

Дженифър Брикър – така се казва героинята в днешната уникална и поучителна история. Гимнастичката без крака откри, че идолката ѝ е нейна сестра.

Момичето се ражда с генетична малформация, заради която няма крака. Веднага след появата ѝ, ѝ биологичните ѝ родители я изоставят. Малко след това семейство, което има три момчета, осиновява момиченцето и се грижи за него като свое.

Джени расте щастлива с тримата си братя. Въпреки генетичната си деформация, тя не се предава. Дори напротив - започва да тренира гимнастика. Волята и желанието водят до отлични резултати. Джени не спира да печели състезание след състезание и става пример за връстниците си. Това обаче не е всичко.

Когато е на върха, животът поднася на момичето най-голямата изненада на живота ѝ. Идолка в живота на Джени е олимпийската шампионка Доминик Мочеану.

След като в продължение на години Джени ѝ се възхищава и следва примера ѝ става ясно, че момичетата са биологични сестри. Научили за своя произход, те стават много близки.

Джени и Доминик имат и трета сестра, на име Кристина. Историята им е доказателството, че у всеки от нас има някакъв талант, въпреки външните недъзи и проблеми.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати