Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Вижте защо тази млада жена се облича като бебе и спи в детска кошарка

Вижте защо тази млада жена се облича като бебе и спи в детска кошарка

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190198
Джес
Снимка: Barcroft
Джес

Ние хората сме много различни и всеки от нас има свой собствен начин да се справи с проблемите и стреса. Някои четат специализирана литература, други посещават психоаналитици, трети намират утеха в някакво хоби.

Млада жена от Флорида обаче е открила друг начин да се пребори с душевните си травми. 22-годишната Джес се държи и облича като бебе и е категорична, че това ѝ дава усещане за сигурност и спокойствие.

Кошмарът на Джес започва, когато тя е само на 2 годинки. Още в най-невръстна възраст момичето е станало жертва на тормоз, който белязал живота ѝ завинаги. И до днес то получава паник атаки и се бори с кризите. Внезапно обаче американката забелязала, че когато се държи като дете, носи бебешки бодита и памперси, пие мляко от биберон и си играе със залъгалки, се чувства много по-добре.

По този начин все едно мога да изживея детството си отново и този път то е точно такова, каквото трябва – весело, безгрижно и щастливо, разкрива Джес, докато стои в огромна бебешка кошарка.

Въпреки че поведението на младата жена е странно и отблъскващо за мнозина, не така смята нейният приятел Дейвид. 24-годишният мъж приема добре нейните бебешки роли и няма нищо против да се грижи за любимата си като истински баща.

И докато за повечето хора тази ситуация допълните усложнява цялостната представа за Джес /виж галерията/, психолозите са на мнение, че всъщност нейната история не е чак толкова странна.

Специалистите разкриват, че всяка от жертвите на насилие има различен метод да се справи с проблемите от миналото си и ако това в действителност помага на Джес, околните не бива да я осъждат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати