Вижте колко са се променили актьорите от Как се запознах с майка ви

1 от 5 Снимки
Джош Раднор – Тед Мозби
Снимка: youtube
Джош Раднор – Тед Мозби

Как се запознах с майка ви е американски комедиен сериал, чиито главни герои са Тед Мозби и неговите приятели Маршал Ериксън, Лили Олдрин, Робин Шербатски и Барни Стинсън.

Сюжетът е фокусиран върху Мозби, който през 2030 година решава да разкаже на своите наследници как е срещнал тяхната майка. Само че докато стигне до този толкова дългоочакван и вълнуващ момент, споделя и куп други весели и дори фантастични случки, в които участват той и неговите верни другари. Така сценаристите успяват да разгърнат сериала в цели девет сезона и да изненадат почитателите му с неочакван край.

Как се запознах с майка ви безспорно грабна сърцата на зрителите, които се смяха и плакаха с приключенията на телевизионните герои. Актьорите, които изпълняваха техните роли пък, останаха завинаги любимци на хората пред малките екрани.

За актьорите участието в Как се запознах с майка ви също остава незабравимо, защото по време на снимките те израснаха не само като творци, но и като хора.

Вижте в галерията по-горе как са изглеждали те по време на първите снимки на Как се запознах с майка ви и колко много са се променили в момента.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари