Кажи ми любимия си цвят, за да ти кажа какъв си в любовта

1 от 13 Снимки

1. Зелено


Любителите на зеления цвят са честни и предани партньори. Обичат сигурността, затова могат да се похвалят с продължителни и стабилни връзки. Тяхна негативна черта обаче е стремежът им да се докажат в своята кариера. Преследвайки професионалните си цели, са склонни да поставят любовта на втори план;

Цветовете, които привличат вниманието ни, безспорно могат да разкрият много за нас. Така например любителите на лилавите багри се славят със своята аристократична натура. Феновете на оранжевото пък са веселяци, които обичат живота и забавленията.

Почитателите на жълтия цвят са обичат движението, приключенията и новите изживявания. Хората, които изпитват влечение към сивия цвят, не разкриват изцяло емоциите си и внимават какво впечатление оставят у околните.

Интересно е, че според психолозите цветовете разкриват не само нашия характер, но и какви сме в любовта. Вижте в галерията по-горе основните цветове, които срещаме в ежедневието си, и проверете какво издават те за хората, които ги предпочитат. Научете истината още сега!

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари