Вижте какво вещаят звездите в любовта на 10-ти май

1 от 12 Зодии

Овен


Неприятни събития в семейната среда. Между вас и роднините ви се настанява студенина. Тя ще е породена от стари кавги и обиди. Отказвате да разберете опонентите си. Най-добре останете сами. Така ще предотвратите много скандали и разногласия. Най-добре се отдайте на работа.

Динамичните енергии, които се активираха вчера, продължават да действат и днес. Денят ще е изключително динамичен и контрастен. Избухливи сте, а това не е добре за близките отношения. Напрежението расте поради наближаващото утре Пълнолуние в Скорпион.

Съвпадът на Меркурий с Уран е точен в 8.17 ч. Това поставя акцент върху всяка нова възможност и запознанство. Този съвпад ще е в хармонични взаимодействия към Сатурн, Марс и Юпитер.

Не трябва да забравяте, че въпреки всичко Уран ще действа разрушително на земно ниво. Това, в зависимост от зодията, може да сработи и разрушително, и неустойчиво. Така че най-добре отложете семейните почивки и преговорите с роднини. Меркурий и Уран могат много силно да натоварят нервната ви система.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати