Вижте късмета ви в любовта според звездите днес – 12-ти май

1 от 12 Зодии

Овен


Ангажирани сте с финансови дела и това ви отвлича от любовта. Може и да не забележите, че от известно време човек от обкръжението ви изпитва силни чувства към вас. Забравете за всички страховете и бъдете по-отворени към новия човек в живота ви – той неминуемо ще ви изненада приятно. Обвързаните балансират виждания си с тези на половинката – нещо, което не се е случвало до момента.

Днес ви очакват два много напрегнати аспекта – Марс е в Близнаци, а Нептун попада в Риби. Това ще ви създаде илюзии в любовта. Пазете се, защото периодът ви провокира към грешни решения в семейната среда.

Въображението ви е във вихъра ви. Съзнанието ви рисува интересни и романтични моменти, което обаче може да има както своите плюсове, така и своите минуси. Пазете се от прекалени очаквания, защото може да останете разочаровани.

Втората част на деня Луната ще премине в Стрелец. Това ще доведе един малко по-позитивен аспект. Използвайте го, за да обсъдите важните неща с половинката. Не се притеснявайте, ако се окаже, че не покривате очакванията на другите.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати