Ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Момиче се роди с огромен белег на лицето. Вижте го 24 години по-късно!

Момиче се роди с огромен белег на лицето. Вижте го 24 години по-късно!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
Момиче се роди с огромен белег на лицето. Вижте го 24 години по-късно!
Снимка: boredpanda

Млада жена от Бразилия промени изцяло представите за красота. Запознайте се с 24-годишната чаровница Мариана Мендес, родена с огромен тъмен белег, който заема голяма част от лицето ѝ.

Мариана е с вроден меланоцитен невус и заради него част от бузата, носа и челото ѝ са тъмни. Нейната особеност по никакъв начин не застрашава здравето на околните, но много често тя бива избягвана от непознати или пък одумвана.

Това обаче ни най-малко не тревожи бразилката, която към днешна дата работи като стилист и с гордост показва белега си. Тя се чувства щастлива от различния начин, по който изглежда, и смята, че именно тази особеност стои в основата на нейния необикновен чар /разгледай галерията/.

Ето защо държи да си остане напълно естествена и не възнамерява да се подлага на каквито и да е терапии по премахването на белега си.

Свикнала съм, когато вървя по улиците, хората да се втренчват в мен и да ме обсъждат. Някои смятат, че петното ме загрозява и се чудят защо още не съм го премахнала. Други пък го намират за плашещо и странно. Но аз го приемам като част от моята уникална идентичност и не искам да се разделям с него. Мнението на хората не влияе на самочувствието ми. Много пъти ми се е случвало някой да мисли, че това е татуировка или пък грим. В такива случаи просто разказвам историята си, защото не ме притеснява да обясня на хората на какво се дължи белега ми, споделя Мариана.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати