Любовната прогноза на Звездите за 19 май

1 от 12 Зодии

Овен


Обвързани Овни, дори и досега да не сте вярвали в любовта от пръв поглед, днес ще промените мнението си. В следващите часове пътят ви ще бъде пресечен от актрактивна и магнетична личност, която няма да ви остави безразлични. Обвързани Овни, днес трудно ще сдържате страстните си пориви и едва ли ще се справите с изкушенията по пътя си. Възможно е да измените на половинката си, ако се почувствате силно привлечени от някого.

През днешния ден трябва да проявяваме чувството си за хумор внимателно и да сме по-обрани в изказванията си пред хора, които не познаваме много добре.

Особено предпазливи трябва да са представителите на силния пол, които с шегите и закачките си могат да докачат несъзнателно дамите до себе си и да си навлекат тяхната неприязън.

Ако искате да избегнете възможни недоразумения със срещуположния пол, бъдете по-кратки и максимално ясни. Не изпадайте в сложни откровения, които само да объркат вашите събеседници.

Ако спазвате този съвет, ви очакват приятни моменти. Особено вълнуващ денят ще е за необвързаните личности, които днес ще са готови да се изявят по-активно на любовния фронт.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати