Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Британка наказа несериозното си гадже по най-подлия начин

Британка наказа несериозното си гадже по най-подлия начин

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
Британка наказа несериозното си гадже по най-подлия начин
Снимка: boredpanda

Млада жена от Великобритания даде добър урок на несериозния си възлюбен. След като любимият мъж на Натали Уивър си позволил да се прибере в нетрезво състояние и провалил романтичните ѝ планове, тя решила да му отмъсти по подъл, но много забавен начин.

Негодуванието на 23-годишната рецепционистка се надигнало, след като партньорът ѝ Стив се върнал от тежък запой и пожелал да прекара деня си в леглото. Това силно вбесило Натали, която много искала този неделен ден да бъде за тях двамата.

Отмъстителната британка обаче бързо намерила как да накаже своята половинка. Тя умело се възползвала от безпомощното състояние на Стив и успяла да му направи цялостен грим, без той да се възпротиви.

Така за броени минути младият мъж се озовал с изкусно поставени сенки, руж, червило, спирала. Макиажът обаче се оказал недостатъчен за разгневената му партньорка и тя решила, че ако му залепи изкуствени нокти, ще завърши визията, която се стреми да пресъздаде. А докато траели всички процедури по разкрасяване, тя показвала всичко директно в интернет.

Когато Стив най-после стана от леглото и видя какво му се е случило, не повярва на очите си. Оказа се, че той е бил толкова дълбоко заспал, че нищичко не е усетил, споделя Натали пред Дейли мейл.

И въпреки че мнозина мачовци не биха приели с усмивка подобно посегателство върху тях, не такава е била реакцията на Стивън. За късмет на Натали той се позабавлявал заедно с нея на номера ѝ не потърсил сметка за това, че го е показала в този вид пред целия свят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати