Любовните предсказания на Звездите за 29 май

1 от 12 Зодии

Овен


Днес половинката ви ще се държи доста необичайно. Всеки неин жест ще ви навежда на мисълта, че любимият ви човек крие нещо от вас. Така и обаче няма да стигнете до истината в следващите часове. Необвързани Овни, докато се опитвате да разрешите любовните проблеми на свой приятел днес, ще получите ценно прозрение. Опитайте се да го приложите и в своя личен живот. Със сигурност няма да сбъркате!

Атмосферата, която ще цари през днешния ден, ще бъде доста променлива и непредсказуема. Една от основните причини за това е периодът на Луна без курс, който ще се наблюдава между 10.00 и 15.10 часа днес.

Именно през него не бива да давате големи обещания, както и да си правите грандиозни планове, защото всичко може да се обърка в последния момент и дори да се провали. Периодът не е подходящ за рискови занимания и вземане на необмислени решения, свързани с професионалния и личния живот.

Днес също така ще са актуални темите за властта и авторитета. Много от обвързаните личности ще пожелаят да демонстрират известно превъзходство пред половинката си и това ще стане причина за конфликти.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати