Ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Едва 3-годишната Скаут се облича като звездите! Причината ще ви просълзи

Едва 3-годишната Скаут се облича като звездите! Причината ще ви просълзи

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Адел и Скаут
Снимка: boredpanda
Кари Фишър и Скаут

3-годишното момиченце Скаут ще разтопи сърцата ви. Тя подражава на известните, за да помогне на баба си в борбата с рака.

Всичко започва, когато бабата на Скаут, нейната Нени, е диагностицирана с рак на гърдата. За да се разтовари от стреса, семейството започва да облича детето като известни личности.

Образите, в които Скаут се въплъщава, са на известни и безстрашни жени. Те напомнят на всички, че жените са истински войни.

Когато бабата на Саут започва да отслабва, момиченцето е крайно притеснено за здравето ѝ. Поради това мъдрата жена се заема не само с външното преобразяване на детето. Тя я запознава с историята на всяка дама, в чиито дрехи влиза. С това се стреми да научи момиченцето, че жените са бойци, които притежават неизмерима сила.

Проектът стартира с изготвянето на списък на силните жени, които Скаут ще копира. Баба ѝ я учи по малко за всяка от тях. След това баба и внуче избират снимката, която искат да копират. Работата по проекта им отнема по-малко от година. Толкова трае и лечението за Нени.

Бабата на Скаут е диагностицирана с рак на гърдата през април 2016 г. Тя преживява 6 кръга от интензивно химиотерапия, но след тях идва и двойната мастектомия. Въпреки трудностите с помощта на малката си внучка днес жената е напълно здрава.

Така и Нени влиза в снимките, наред с известните борбени жени. За Скаут тя е нейният най-голям герой и най-смелата жена, която познава.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати